Horoskop na dnešný deň

horoskop pre lovcov pokladov

Spoznajte svoju budúcnosť! Prinášame vám denný horoskop pre hľadačov pokladov od kvalifikovaných veštíc z tímu MagnetFishing.sk.

Dôležité upozornenie: Keďže naše horoskopy sú 100% pravdivé, po ich prečítaní budete vopred vedieť, aké nálezy dnes objavíte. To vám môže pokaziť zábavu z lovu. Horoskopy čítajte na vlastné riziko!

Horoskop na štvrtok 2. mája 2024

Baran

Váš magnetfishingový postup sa ocitol na mŕtvom bode. Zatiaľ ste našli len malé úlovky. Avšak ste dosť závislý od sympatií okolia, ktorí sa čudujú, čo to stvárate. Prekonajte pochybnosti. Prídu k vám lepšie časy a viac šťastia. A zaujímavejšie nálezy.

Býk

Planéta lásky, Venuša je vo vašom znamení. Vydajte sa na vaše obľúbené miesto lovu než sa zotmie. Stretnete tam vašu novú životnú lásku. Spoznáte ju hneď.

Blíženci

Energiu úspešne premeníte na majetkové zisky. Nezastavujte sa, aj keby ste mali pochybnosti. Neprestávajte. Hádžte magnet do vody znova, znova a znova. Stále vytiahnete ďalšie a ďalšie predmety. V zbere surovín zostanete veľkú sumu. Zarobíte si na pivné kolo pre celú partiu.

Rak

Smutná správa. Trigon Jupitera a Pluta hrá proti vám. Dnes vás smola prenasleduje. Stane sa to najhoršie. Hodíte magnet do vody a už ho nevytiahnete. Aj tak ste už dlhšie plánovali na MagnetFishing.sk objednať nový, silnejší magnet.

Lev

Dnešný deň môže byť hektický. Napätie, ktoré vyvoláva dnešná opozícia Mesiaca v Rybách, vám pomôžu zmierniť počúvanie hudby, magnet fishing alebo ručné práce.

Panna

V dnešný deň je vaša planéta Jupiter vo vašom znamení. Prechádzajú vami prúdy kozmickej energie. Neunavíte sa, budete mať energiu hádzať magnet do vody celé hodiny. Obrovský úlovok, ktorý sa na magnet nakoniec prichytí, vylovíte vlastnými silami.

Váhy

Ste priaznivo podporovaní dnešnou zemskou Lunou v Merkúre. Pokiaľ vám na niekom záleží, pozvite ho do reštaurácie, uvarte mu niečo dobré, prípadne sa ho opýtajte, či nechce ísť hľadať poklady. Vďaka podpore zemskej Luny máte sú vaše šance nájsť niečo vzácne vysoké.

Škorpión

Napätie, ktoré je možno teraz vo vás, môže spôsobovať kvadrát Luny v Kozorožcovi na vaše znamenie. Trvá to cca dva dni. Ak práve toto pociťujete, nenechajte sa znechutiť. Po práci si oddýchnite s magnetom pri vode.

Strelec

Albedo je v konflikte s Oriónom a to napomáha prúdeniu kozmickej energie. Vyrazte na magnet fishing a zažijete skvelý deň: objavíte zbraň a televízia s vami bude chcieť natočiť rozhovor.

Kozorožec

Venuša bola v noci jasnejšia než zvyčajne a táto kozmická energia na vás pôsobí ešte teraz. Bude sa vám dariť. V práci, vzťahoch aj koníčkoch. Doprajte si prírody aj vodu. S vaším magnetom vytiahnete druhý magnet, o ktorý prišiel iný lovec. Nájdený magnet darujte blízkej osobe. Tento dobrý skutok sa vám v budúcnosti vráti.

Vodnár

Luna je v zemskom znamení Kozorožca. Naberiete energiu, aby ste rozumne zabojovali so svojimi problémami a pomohli tým, ktorí sú na tom horšie ako vy. Dnes nájdete prázdny trezor, ktorý odveziete do zberných surovín. Výťažok darujte na charitu.

Ryby

Dnes budete mať chuť zmiznúť, najmä keď polícia začne prešetrovať fotky vašich nálezov, za ktoré teraz budete niesť zodpovednosť. Nebuďte odmietaví, urobili ste chybu a musíte sa s ňou vysporiadať. Nález automatickej pušky bolo nutné nahlásiť. Máte na krku smolu, resp. trestný čin nedovoleného ozbrojovania.

Ako horoskopy vznikali?

Je to mimoriadne zložité. Naše veštice každý deň dôkladne sledujú a merajú intenzitu magnetickej energie prichádzajúcej z rôznych častí vesmíru. Je to záležitosť vlnenia a vibrácie, a aj najmenšia energia, ktorá dopadne na Zem z vesmíru má svoj účinok na ľudí. Tento účinok pretrváva aj počas hľadania pokladov vo vode. Každá planéta má svoje charakteristické vlastnosti, ktoré ovplyvňujú, aké nálezy pri magnet fishingu objavíte.

Okrem pokročilého sledovania vesmírnych telies používame aj ďalšie veštiace techniky: pozorovanie magnetického kyvadla, veštenie z magnetickej gule a hádzanie magnetu o magnetickú tabuľu.

Naša veštica Tamara a jej magnetické kyvadlo